Tuesday, October 13, 2009

Upcoming Movie : Independence Day 2 ...???

Belum di sahkan, tetapi memang masing2 berminat utk keluarkan filem ni daripada pengeluar filem ni Fox, hinggalah kepada directornya, Ronald Emmerich. Tetapi buat masa ni, Ronald sangat sibuk dgn beberapa projek besarnya antaranya ialah upcoming, “2012”.
According to Ronald, memang lah dia berminat dan mempunyai idea tentang sequel tersebut, tetapi idea mereka masih di pertimbangkan oleh Fox terutama mengenai casting utamanya iaitu Will Smith. Syarat2 yg dikenakan oleh Will Smith, mungkin menjadi punca projek ni masih di jalan buntu. However, Ronald menekankan bahawa jika tiada Will Smith, sequel ni tak mungkin keluar memandangkan Will adalah tunjang utama pada filem yg pertama.

Filem ni pada aku walaupun ‘cheesy’ tp mmg menghiburkan. Mula2 aku tgk filem ni di wayang, mmg gerund dgn space shipnya yg besar gedabak. Yg bestnya, alien2 dlm filem ni hanya dipaparkan sekali je sepanjang filem ni, itu pun seekor aje. Filem ni lebih bertumpu pada tindakbalas dan perasaan manusia terhadap serangan makhluk asing sambil diselitkan unsur2 patriotisme. Takde leak any plot utk filem yg kedua ni tapi bila difikirkan masih relevan utk sequel kerana makhluk asing boleh strikes back bila mereka nak dan mencari Will Smith balik…hehe. Anyway, kita tunggu ajelah jika sequel ni menjadi kenyataan.

4 comments:

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

fadz said...

biar betul ID4 2 nak keluar!

Iron Board said...

fadz...ko boleh google...
one of it is : http://en.wikipedia.org/wiki/Independence_day_film