Monday, July 13, 2009

Iron Man 2 Villain - Whiplash (Not to be confused with Metallica's song)

Previously aku update korang tentang remake siri TV, skrg aku update kana pa yg berlaku untuk sequel Iron Man. Utk bahagian kedua ni, penjahatnya adalah Whiplash, salah sorang villain dlm Marvel Comic Universe dan pernah muncul dlm beberapa comic termasuklah Iron Man.


Pelakon yg memegang watak ni ialah Mickey Rourke, antara pelakon yg aku baru discover kehebatannya selepas menonton Sin Ciy. Antara filem terbarunya ialah The Wrestker dan Killshot pada thn yg sama 2008 lepas. Ini adalah sneak peek salah satu adegan Iron Man 2. Tapi ia adalah rough version, dan jika di edit dgn teknik CGI sure akan nampak lebih menarik. Notice ada lampu pada badannya yg menyerupai Iron Man dan ber’background’ kan race track Nascar…??? Well, kita tunggu filem ni yg akan menemui penonton May 2010 !

2 comments:

Portdy said...

mickey rourke dalam The wrestler memang best,
Killshot tu citer dia ok, ada Diane lane huhuhuhu

Iron Board said...

teringat Diane Lane dulu2... even skrg pun hot gak...!